Sitges

El PSC Sitges celebra l’entrada al Govern de la Vila

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquest dijous els grups del govern de Sitges, el PSC Sitges i El Margalló han signat l’acord d’ampliació del govern de la Vila.

Després de mesos de negociació, els grups de govern i el PSC Sitges i El Margalló han signat l’Acord d’Ampliació de Govern definitiu. Aquesta entesa garanteix la majoria absoluta del ple, fet que els socialistes veuen com una estabilitat necessària per la Vila, més encara en els temps incerts que s’han d’afrontar arran la crisi sanitària. 

Els i les socialistes de Sitges celebrem aquesta entrada al govern, després de 9 anys, i ratifiquem la confiança que tenim en els nostres regidors i regidora del Grup Municipal Socialista que entraran al govern amb noves responsabilitats. També reconeixem l’esforç de tots els grups de govern d’arribar a una entesa en benefici sempre de les sitgetanes i sitgetans, esperant aportar, i fer, tot el que estigui en les nostres mans per millorar la Vila i la vida dels i les ciutadanes.

Amb la ratificació de l’Acord d’Ampliació els regidors i regidora socialistes assumiran les competències: Primera Tinença d’Alcaldia, Impuls Econòmic, Relacions Institucionals, Turisme, Luis Miguel Garcia; Transparència i Participació Ciutadana, Salut Pública, Gestió i benestar dels Animals, Elisabeth Pérez; i la Setena Tinença d'Alcaldia, Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Transició Energètica, Xavi Roig.