Sitges

L'Assemblea del PSC Sitges ratifica per unanimitat l'Acord d'Ampliació de Govern de la Vila

  • Actualitzat:
  • Creat:

A l'Assemblea telemàtica realitzada ahir a la tarda, els i les militants de l'agrupació del PSC de Sitges van aprovar per unanimitat l'Acord d'Ampliació de Govern.

Els membres del Grup Municipal Socialista van explicar a l'assemblea el document pactat per les forces de govern, el PSC i El Margalló. En primer lloc van explicar les responsabilitats que assumiran els i la regidora del grup així com els projectes estratègics de la Vila i els eixos d'actuació de la nova formació de govern.

El debat va ser molt positiu, reconeixent l'esforç dels regidors i regidora en la negociació del pacte i l'esperit constructiu demostrat pels socialistes durant tot el període. 

Els i les socialistes consideren que el document plasma la voluntat del Partit Socialista i els seus militants de contribuir de forma responsable a la millora i l'estabilitat del Govern en benefici de les sitgetanes i sitgetans. Un compromís ferm on, malgrat les dificultats de qualsevol negociació, s'han mantingut dialogants i amb voluntat d'arribar a acords de forma consensuada amb l'objectiu últim, sempre, que tota aportació és pel bé de la Vila i els seus habitants. El mateix esperit que ha fet als socialistes mostrar-se oberts en la negociació. 

Els i les socialistes estan convençuts que aquest document és la millor versió fruit de l'esforç de tot els i les regidores de grovern. Al coincidir l’assamblea socialista amb la del grup Guanyem Sitges i la seva negativa a l’acord, també volen  agraïr la feina realitzada pels regidors de Guanyem Sitges en la negociació i lamenten que la seva assemblea no pensi el mateix oblidant les millores que totes les forces de govern poden fer en la qualitat de la vida dels ciutadans i ciutadanes.